Ha falból spriccel a víz, vagy a mennyezetről folyik, önnek nagy valószínűleg csőtörése van. Reméljük a vizet sikerült elzárni, ha még nem, akkor nagyon gyorsan keresse meg a lakás, ház főelzáró csapját! Ha az sem engedelmeskedik, akkor a vízóránál a főelzáró csapot kell elzárni. Ha ön ebben a helyzetben van, nem érdemes tovább olvasnia, hívja az oldal tetején levő telefonszámokat. Tudjuk, hogy a csőtörés a leglehetetlenebb időpontban történik.

A víz ömlését és a csőtöréseket megszüntetjük mindenképpen.

A csőrepedés persze történhet kertben is. Ezt legtöbbször úgy vesszük észre, hogy nagyon magas a vízdíj, pörög a vízóra, még akkor is, amikor minden csap el van zárva. Nem árt, ha tudja, ilyen esetben a szerelőtől kapott számla alapján lehetősége van kérni a szolgáltatót, hogy a csatornadíjat elengedjék. Épp elég a maga vízszámla kifizetése! A kerti csőrepedésnél maradva két lehetőségünk van: műszeres bevizsgálás vagy megfelelő szakértelmű szerelő az esetek 80 százalékában lokalizálni tudja csőtörés helyét. Elképzelhető, hogy földmunkára vagy betonfeltörésre vagy térkő felszedésére lesz szükség. A csőtörés műszeres felderítését nem mindig ajánljuk, mert nagyon költséges. Mi nagy tapasztalattal meg tudjuk állapítani a csőtörés helyét és az elfolyt víz mennyiségét.

A csőtörés házilagos elhárítását nem ajánljuk, mert nagyobb baj lehet belőle, ami a költségeit jelentősen megnöveli. A csőtörés megszüntetése minőségi anyagokkal történik.

Mennyiért tudnánk ezt a munkát elvállalni Önnek? Hívjon az oldal tetején látható számon!