Vízvezeték szerelése 

Ha Önnek olyan problémája van, hogy a vízvezetéke valahol esetleg folyik vagy nincs elég nyomása, akkor a vízvezeték hálózatok szerelése szükséges. Ha olyan hibát észlel, hogy a falon enyhe folt van, ennek oka lehet a cső szigetelésének hiánya vagy vízvezeték hálózat tömítetlensége.

Vízvezeték hálózat cseréje akkor válik szükségessé, ha Ön átalakít, felújításban gondolkodik.

Ha a bontás során felfedezi, hogy az újonnan vásárolt lakásban még ólomcsövek vagy régi horganyzott csövek vannak, vagy szakszerűtlen szerelés nyomait fedezik fel, semmiképpen se hagyja ezt úgy! Az ólom köztudottan nehézfémterhelés a szervezetre nézve, egészségtelen. A horganyzott csövek pedig rozsdásodásra hajlamosak, ezt a gyakran a pohár vízben fel is fedezhetjük. 

Egy vízvezeték hálózat élettartama körülbelül 25-30 év. Persze az anyagok minőségétől és a víz keménységétől sok minden függ. Ha Ön úgy dönt, hogy a régi vízvezeték hálózatot meghagyja, akkor később az egyre valószínűbb meghibásodások miatt – csempe, ill. fal bontása, mint járulékos munkák miatt – többe kerül a vízvezeték hálózat javítása vagy cseréje. Mindent a maga idejében kell elvégezni!

Mennyiért tudnánk ezt a munkát elvállalni Önnek? Kérjen telefonos árajánlatot! Kérdezzen!